Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

اِکستِنشِن هاي عبور از فيلتر براي مرورگر فايرفاکس

Go down  Message [Page 1 of 1]

PersianBoy

PersianBoy
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

همانطور که حتما اطلاع داريد مرورگر فايرفاکس اين قابليت را داره که ميشه براش اکستنشن اضافه نصب کرد و قابليت هاشو افزايش داد. اکستنشن هايي هم هستند که وقتي روي فايرفاکس نصب بشه قابليت عبور از فيلترينگ را فقط توي فايرفاکس خواهيد داشت اون هم فقط با يک کليک!
اينجا دو تا از اين اکستنشن ها را معرفي مي کنيم که با فايرفاکستون وارد لينکشون ميشيد و اکستنشن ها را نصب مي کنيد و براي عبور از فيلتر اينترنت به کارتون مياد.

اوليش اينه phproxy:
https://addons.mozilla.org/en-US/fir...arch?q=phproxy
در فايرفاكس به كمك اين add-on مي توانيد به راحتي و تنها با يك كليك فيلترينگ را دور بزنيد. بنابراين با مرورگر فايرفاکس خود وارد آدرس بالا شويد و اکستنشن Phzilla يا همون Phproxy را پيدا کنيد و واردش شويد:
اِکستِنشِن هاي عبور از فيلتر براي مرورگر فايرفاکس Filter-shekan
ابتدا اين اکستنشن را بر روي فايرفاکس خود نصب کنيد (از طريق کليک روي Add to Firefox) و پس از نصب، فايرفاکس را ببنديد و دوباره باز کنيد. کار تمام است. فيلتر شکن شما بر روي فايرفاکس حاضر است!

روش كار اين add-on به اين شكل است كه شما پس از وارد كردن آدرس سايت مورد نظر در فايرفاکس و مواجه شدن با پيام: فيلترينگ (مشترگ گرامي دسترسي به اين سايت امكان پذير نمي باشد)، تنها با كليك بر روي آيكون PhProxy كه به شكل P آبي رنگ در سمت راست تولبار پايين فايرفكس قرار دارد مي توانيد از فيلترينگ عبور كنيد و سايت شما باز مي شود.

اساس كار اين add-on اين است كه آدرس سايت فيلترشكن را در درون خود دارد و تنها با كليك بر روي علامت P سايت فيلتر شده شما را مستقيما در سايت فيلترشكن خود قرار داده و سپس آنرا باز خواهد کرد.

البته سايت هاي PhProxy نيز خود ممکن است توسط سازمان مخابرات ايران فيلتر شوند! در اين صورت با کليک بر روي P هيچ سايتي باز نمي شود!
در اين اکستنشن تمهيداتي انديشيده شده است که در صورت فيلتر شدن يک پروکسي بتوانيد از پروکسي جديدي براي آن استفاده کنيد. شما مي توانيد در صورت فيلتر شدن خود پروکسي فعلي، با راست كليک بر روي P و وارد شدن به قسمت Options و سپس رفتن به قسمت Servers، در آن جا با كليك بر روي Update from server سايت هاي فيلتر شکن جديد را بروز کنيد. بروز که شد اين قسمت را Apply کنيد. اينجوري:
اِکستِنشِن هاي عبور از فيلتر براي مرورگر فايرفاکس Php-proxy
حالا برنامه ميره روي بخش PhProxy که اينجا مشاهده مي کنيد که قسمت Current server is داره سرور فعلي که بهش وصل هستيد را نشون ميده. براي عوض کردن اين سرور بايد از ليست بازشو يک سرور جديد انتخاب کنيد و Apply کنيد تا Current Servere is عوض بشه به نام جديدي که از تو ليست انتخاب کرديد. به همين راحتي سرور جديد شما به جاي قبلي که احيانا فيلتر شده قرار ميگيره و همه چيز برميگرده به حالت اولي که فيلتر شکن شما سه سوت فيلترها را ميشکست.
اِکستِنشِن هاي عبور از فيلتر براي مرورگر فايرفاکس Php-proxy2
خيلي حال مي کنم با اين اکستنشن. تبليغ که نداره و سرعتش هم عاليه. با اين اکستنشن دست کم براي سايت هايي که نميخواهيد توشون لاگين کنيد و فقط مي خواهيد مطالبش را مطالعه کنيد و عکس هاشو ببينيد يا فايلي دانلود کنيد اصلا مشکلي نخواهيد داشت و همه چيز راحت باز ميشه.

و اين هم دوميشه gladder:
https://addons.mozilla.org/en-US/fir...arch?q=gladder
اگر از فاير فاکس استفاده ميکنيد. اين اکستنشن را حتما نصب کنيد البته تمام محسنات سرويسهاي V.P.N را ندارد اما در نوع خود (hide ip & anti proxy) بسيار سريع و کار ساز است و با ويندوز ويستا نيز کار ميکند. بعد از نصب و ري استارت کردن فاير فاکس در قسمت پائين صفحه، سمت راست، شکل يک نردبان که روي يک ديوار گذاشته شده است ظاهر ميشود کار تمام است از اين پس هر گاه در سايتي با اين پيغام (مشترگ گرامي دسترسي به اين سايت امكان پذير نمي باشد) روبرو شديد فقط روي نردبان راست کليک کنيد و گزينه proxy current page را انتخاب کنيد. به راحتي سايت فيلتر شده مورد نظرتان باز مي شود. اين gladder به پاي اولي Phproxy نمي رسد اما خب براي باز کردن صفحات فيلتر شده در شرايط اضطرار بسيار مفيد است.

توجه کنيد که: براي انجام کارهاي معمولي از اين اکستنشن ها استفاده کنيد (مثلا براي مرور ساده صفحات سايت هاي فيلتر شده). براي مخفي ماندن در وب و انجام کارهاي خيلي محرمانه و وبلاگ نويسي مخفيانه حتما از TOR استفاده کنيد تا شناسايي شما غير ممکن باشد. اينطور فيلتر شکن ها خوب هستند فقط براي بازديد از صفحات سايت هاي فيلتر شده. اما براي کارهاي انتشار مطلب بر روي اينترنت ممکن است صفحات اينترنتي را انکريپت نکنند (يعني محتواي صفحه ممکن است توسط ديگران قابل خواندن باشد) و همچنين ترافيک سايت نيز ممکن است قابل رديابي باشد (بر خلاف TOR).

http://WWW.PARSiYAN.TK

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum