Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

چند روش ساده دیگر برای دسترسی به اطلاعات سایت های فیلترشده بدون نیاز به فیلترشکن

Go down  Message [Page 1 of 1]

PersianBoy

PersianBoy
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

- استفاده از RSS
از طریق دنبال کردن RSS سایت های خبری می توانید به مطالب آنها در خبرخوان‌ (News readers) خود دسترسی داشته باشید. خبرخوان‌ به ابزارهایی گفته می‌شود که برای دریافت و نمایش دادن فیدهای خبری یا News feed ساخته شده‌اند. فید خبری به شکلی از خبر می‌گویند که بر اساس استانداردهایی مشخص (مانند RSS و Atom) بدون اینکه فرم خاصی داشته باشد تنظیم شده است.
به زبان ساده‌تر بسیاری از وب‌سایت‌های خبری و وبلاگ‌ها بجز اینکه مطالبشان را بصورت عادی در صفحه‌های وب نشان می‌دهند، شکل خام آن را هم، متشکل از یک تیتر و خلاصه‌ی مطلب و کمی اطلاعات اضافی درباره‌ی تاریخ، نویسنده و موضوع آن، در اختیار می‌گذارند تا بتوان به وسیله‌ی خبرخوان‌ها به آنها دست رساند.

خبرخوان‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند:
دسته‌ی اول که روی کامپیوتر خودتان اجرا می‌شوند و برای خواندن فیدهای خبری نیاز به وصل شدن مستقیم به وب‌سایت مورد نظر را دارند. اشکال این دسته خبرخوان‌ها این است که اگر وب‌سایتی فیلتر شده باشند، طبیعتا خبرخوان نمی‌تواند به فید خبری آن دست یابد. (با این حال برای یافتن این خبرخوان‌ها در گوگل دنبال RSS reader بگردید.)

و دسته‌ی دوم آنهایی که از روی یک وب‌سایت دیگر اجرا می‌شوند (که به اصطلاح دقیق‌تر نوعی Web application محسوب می‌شوند). این دسته از خبرخوان‌ها هستند که برای مقابله با سانسور به کار می‌آید و برای نمونه می‌توان به وب‌سایت‌هایی مانند Feedster، Bloglines و Yahoo اشاره کرد. در تمام این وب‌سایت‌ها کافیست نشانی RSS وب‌سایت سانسور شده را وارد کنید و در صورتی که آن وب‌سایت فید خبری داشته باشد، مطالب آن را بطور مرتب دنبال کنید.

خبرخوان‌های وبی دیگری هم هستند که می‌توانید روی سرور خودتان نصب کنید و با استفاده از آنها هر فید خبری‌ای را که خواستید در هر جا و به هر شکل، حتی با استفاده از جاواسکریپت، نشان دهید. CaRP یکی از پرطرفدارترین این نوع ابزارها است.

آدرس RSS چند سایت خبری معروف:
http://balatarin.com/links/rss

http://donbaleh.com/rss/popularRecent

2- سبزنامه
به کمک سایت «سبزنامه»، خبرنامه‌ی چند سایت اطلاع رسانی مهم نظیر «بالاترین» را می توانید در ایمیل‌تان داشته باشید تا بی‌خبر از همه جا نباشید!
و اما سبزنامه چیست؟!
سبزنامه امکان دریافت خبرنامه سایت های خبری که در ایران فیلتر شده اند را از طریق ایمیل فراهم می آورد و اخبار این سایت ها را به ایمیل شما ارسال می کند. ویژگی اصلی سبزنامه این است که برای عضو شدن در خبرنامه نیازی نیست از وبسایتی بازدید یا فرمی را پر کنید. تمامی مراحل عضو شدن با ارسال یک ایمیل انجام می شود. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه و نحوه عضویت در آنها کافیست که یک ایمیل خالی به help@sabznameh.com بفرستید.
برای مثال اگر می‌خواهید مشترک سبزنامه‌ی رادیوفردا شوید، کافیست یک ایمیل خالی به آدرس radiofarda@sabznameh.com ارسال کنید. بعد از چند دقیقه برای تائید عضویت، ایمیلی خواهید گرفت که از شما می‌خواهد تا جهت تائید عضویت کلمه‌ی “بلی” را Reply کنید. با انجام این کار، از این پس شما اخبار رادیوفردا را بصورت روزانه می‌توانید در ایمیل‌تان دریافت کنید.

سایت‌هایی که تاکنون از سبزنامه پشتیبانی می‌کنند عبارتند از:
subscribe@balatarin.com
radiofarda@sabznameh.com
bbcpersian@sabznameh.com
norooz@sabznameh.com
koocheh@sabznameh.com
khodnevis@sabznameh.com

3- داغ ترین لینک های سایت بالاترین را در ایمیل خود دریافت کنید:
گر می‌خواهید مشترک لینک های داغ سایت بالاترین شوید، کافیست یک ایمیل خالی به آدرس subscribe@balatarin.com ارسال کنید. بعد از چند دقیقه برای تائید عضویت، ایمیلی خواهید گرفت که از شما می‌خواهد تا جهت تائید عضویت کلمه‌ی “بلی” را Reply کنید. با انجام این کار، از این پس شما داغ‌ترین لینک‌های بالاترین را بصورت روزانه می‌توانید در ایمیل‌تان دریافت کنید. دوستان و آشنایان خود را نیز تشویق کنید که به اين آدرس ایمیل بفرستند و عضو خبرنامه بالاترین شوند.



Last edited by پـارسـیـــان on 22/4/2010, 17:41; edited 1 time in total

http://WWW.PARSiYAN.TK

PersianBoy

PersianBoy
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

چندین تكنيك براي رهایی از فيلترينگ اينترنت وجود دارد. اگر هدف شما رسيدن ساده به صفحه‌ها و خدماتي در اينترنت باشد كه از محل شما بلوكه شده است و شما نگران نيستيد كه آيا افراد مي‌توانند دور زدن شما را كشف و نظارت كنند، اين تكنيكها همه چيزي است كه به آن نياز داريد:

استفاده از سايتهاي وب واسط براي رسيدن به محتواي بلوكه شده

استفاده از نامهاي دامنه جايگزين (يا سرورهاي نام دامنه) براي رسيدن به محتواي بلوكه شده

استفاده از درگاههاي ایميل براي بازيابي صفحه‌هاي وب بلوكه شده به كمك ايميل

استفاده از سايتهاي واسط

چند راه مختلف براي اينكه بتوانيد از سايتهاي وب واسط، به جاي دسترسي مستقيم، به محتواي مورد نظر راه پیدا کنید، وجود دارد.
چند روش ساده دیگر برای دسترسی به اطلاعات سایت های فیلترشده بدون نیاز به فیلترشکن 115
صفحه‌هاي ذخيره شده

بيشتر موتورهاي جستجو كپي‌هايي از صفحه‌هاي وبي را كه پيشتر شاخص‌گذاري كرده‌اند نگهداري مي‌كنند كه به آنها صفحه‌هاي ذخيره شده (cached) مي‌گويند. وقتي يك سايت وب را جستجو مي‌كنيد، به دنبال يك لينك كوچك با برچسب "cached" بعد از نتايج جستجو بگرديد. چون يك كپي از صفحه‌هاي بلوكه شده را از سرورهاي موتور جستجو بازيابي مي‌كنيد نه از خود سايت بلوكه شده، مي‌توانيد به محتواي بلوكه شده دسترسي داشته باشيد. ولي برخي كشورها سرويسهاي صفحه‌هاي ذخيره شده را نيز براي مسدود سازی هدف مي‌گيرند.
چند روش ساده دیگر برای دسترسی به اطلاعات سایت های فیلترشده بدون نیاز به فیلترشکن 214
جمع‌كننده‌هاي RSS

جمع‌كننده‌هاي RSS سايتهاي وبي هستند كه به شما اجازه مي‌دهند در آنها عضو شويد و محتواي RSS را كه جريانهايي از خبرهاي و ساير اطلاعات است كه توسط سايتهايي كه انتخاب كرده‌ايد تغذيه مي‌شوند، بخوانيد. يك جمع‌كننده RSS به سايتهاي وب وصل مي‌شود و محتوايي را كه شما انتخاب كرده‌ايد دانلود مي‌كند و نمايش مي‌دهد. چون اين جمع‌كننده است كه به سايتهاي وب وصل مي‌شود و نه شما، ممكن است بتوانيد به سايتهايي كه بلوكه شده‌اند دسترسي داشته باشيد. البته اين تكنيك فقط درصورتي كار مي‌كند كه سايتهاي وب، محتواي خود را بصورت محتواي RSS منتشر كنند و بنابراين مفيدترين شيوه براي سايتهاي خبري و وبلاگهاست. تعداد زيادي جمع‌كننده RSS آنلاين مجاني موجود است. بعضي از عمومي‌ترين آنها Google Reader (http://reader.google.com) و Bloglines (http://www.bloglines.com) است.
در زير مثالي از Google Reader كه خبرها را نمايش مي‌دهد آمده است:
چند روش ساده دیگر برای دسترسی به اطلاعات سایت های فیلترشده بدون نیاز به فیلترشکن 313
مترجم‌ها

سرويسهاي مترجم زبان زيادي دراينترنت وجود دارد كه اغلب توسط موتورهاي جستجو ارايه مي‌شوند. اگر از طريق يك سرويس ترجمه به يك سايت وب وصل شويد، اين سرويس ترجمه است كه به سايت بلوكه شده دسترسي پيدا مي‌كند نه شما. به اين ترتيب شما میتوانید محتواي بلوكه شده‌اي را كه به زبانهاي مختلفي ترجمه شده است، بخوانيد.
مي‌توانيد از سرويس ترجمه براي عبور از بلوكه شدن استفاده كنيد، حتا اگر واقعا نيازي به ترجمه متن نداشته باشيد. براي اينكار زباني را براي ترجمه انتخاب كنيد كه سايت وب اصلي به آن زبان نباشد تا سايت به زبان اصلي برگردانده شود. براي مثال براي استفاده از سرويس ترجمه براي مشاهده يك سايت وب انگليسي زبان، ترجمه از چيني به انگليسي را انتخاب كنيد. سرويس ترجمه فقط بخشهاي چيني را ترجمه مي‌كند (هيچ بخشي) و بخشهاي انگليسي را ترجمه نشده رها مي‌كند (كه همه صفحه وب است).
سرويسهاي ترجمه عمومي شامل http://babelfish.yahoo.com و http://translate.google.com است.
مثال زير سه مرحله لازم براي مشاهده يك صفحه در BabelFish را شرح مي‌دهد. نخست، URL سايت وبي را كه مي‌خواهيد ببينيد وارد كنيد:
چند روش ساده دیگر برای دسترسی به اطلاعات سایت های فیلترشده بدون نیاز به فیلترشکن 413
بعد، زباني را كه مي‌خواهيد سايت وب را با آن بخوانيد انتخاب كنيد. در اين مثال، ما به Babelfish مي‌گوييم از كره‌اي به انگليسي ترجمه كند. چون هيچ متن كره‌اي وجود ندارد، صفحه، ترجمه نشده باقي خواهد ماند.
چند روش ساده دیگر برای دسترسی به اطلاعات سایت های فیلترشده بدون نیاز به فیلترشکن 513
وقتي زبان را انتخاب كرديد، روي "Translate" كليك كنيد و صفحه نمايش داده مي‌شود.
چند روش ساده دیگر برای دسترسی به اطلاعات سایت های فیلترشده بدون نیاز به فیلترشکن 612
فيلترهاي پهناي باند پايين

فيلترهاي پهناي باند پايين، سرويسهاي وبي هستند كه به منظور مرور ساده‌تر وب در جاهايي كه سرعت اتصال پايين است، طراحي شده‌اند. آنها تصاوير را حذف مي‌كنند يا كاهش مي‌دهند، تبليغات را حذف مي‌كنند و سايت وب را براي كم كردن داده‌ها فشرده مي‌كنند، بنابراين دانلود آن سريعتر است. اما مانند سرويسهاي ترجمه و جمع‌آوري، مي‌توانيد با بازيابي سايتهاي وب از سرورهاي فيلترهاي پهناي باند پايين، به جاي كامپيوتر خود، براي عبور از سايتهاي وب بلوكه شده استفاده كنيد. http://loband.org يك فيلتر پهناي باند پايين است.

استفاده از نامها يا سرورهاي دامنه جايگزين

ساده بگوییم: سرور DNS آدرس وب قابل فهم براي انسان همچون google.com را به يك آدرس IP مانند 72.14.207.19 كه سرور حاوي آن صفحه در اينترنت است، ترجمه مي‌كند. بيشتر وقتها اين سرويس توسط سرورهاي DNS كه از سوي ارايه كننده خدمات اينترنت نگهداري مي‌شود، ارايه مي‌گردد. مسدود سازی ساده DNS با دادن يك پاسخ نادرست يا نامعتبر به يك درخواست DNS پياده‌سازي مي‌شود.

بطور بالقوه مي‌توانيد با اين تكنيكها از اين نوع مسدود سازی عبور كنيد:

نام دامنه‌هاي جايگزين

يكي از عمومي‌ترين راهها براي سانسور يك سايت وب، مسدود سازی دسترسي به نام دامنه آن است، براي مثال news.bbc.co.uk. ولي اغلب سايتها در نام دامنه‌هاي ديگر قابل دسترسي هستند، مانند newsrss.bbc.co.uk. اگر يك نام دامنه بلوكه شده است، سعي كنيد ببينيد آيا محتوا در دامنه ديگري موجود است.

سرورهاي DNS جايگزين

حلت پیشرفته این تكنيك، عبور از سرورهاي نام دامنه ISP محلي است که با كمك سرورهاي واسط براي دستيابي به دامنه‌هايي كه ممكن است توسط سرورهاي ISP بلوكه شده باشند، انجام می پذیرد. تعدادي سرويس DNS بين‌المللي مجاني وجود دارد كه مي‌توانيد امتحان كنيد. OpenDNS نمونه‌اي از ارايه‌كنندگان اين خدمات است و راهنمايي‌هايي نيز به منظور نحوه تغيير سرور DNSي كه كامپيوتر شما از آن استفاده مي‌كند ارايه مي‌كند (http://www.opendns.com/smb/start/computer/). همچنين ليست به‌روزشده‌اي از سرورهاي DNS موجود در دنيا در http://www.dnsserverlist.org/ وجود دارد.

استفاده از سرويسهاي ایمیل

سرويسهاي ایمیل و وب‌ميل مي‌توانند براي اشتراك‌گذاري مستندات با گروهي از دوستان يا همكاران يا حتا مرور وب بكار روند.

دسترسي به صفحه‌هاي وب به كمك ایمیل

همچون فيلترهاي پهناي باند پايين، سرويسهايي با هدف افراد داراي اتصالهاي اينترنت كند يا نامطمين وجود دارد كه به شما اجازه درخواست يك صفحه وب از طريق ایمیل را مي‌دهد. اين سرويس يك ایمیل پاسخ مي‌فرستد كه حاوي صفحه وب مورد تقاضا يا در بدنه پيام يا به عنوان پيوست نامه است. كاربرد اين سرويسها مي‌تواند كاملا پرزحمت و طاقت‌فرسا باشد، چون لازم است براي يك يا چند صفحه وب درخواستهاي جداگانه بفرستيد و سپس منتظر پاسخ بمانيد، اما در موقعيتهاي خاص مي‌توانند براي رسيدن به صفحه‌هاي وب بلوكه شده بسيار موثر باشند، به ويژه اگر آنها را از يك سرويس وب‌ميل امن بكار گيريد.

يك نمونه از اين سرويس pagegetter.com است. براي استفاده از آن، يك ایمیل حاوي يك يا بيشتر URL در موضوع يا بدنه پيام به web@pagegetter.com بفرستيد. سپس بصورت خودكار صفحه‌هاي وب درخواستي را بطور كامل و به همراه بخشهاي گرافيكي دريافت خواهید نمود.

صفحه‌هاي وب داراي فريم در چند ایمیل ارسال خواهند شد، چون بيشتر نرم‌افزارهاي كلاينت ایمیل نمي‌توانند فريمها را نمايش دهند. (فريمها راهي براي نمايش چند صفحه در يك صفحه نمايش است.) اما اگر نرم‌افزار كلاينت ایمیل، فريمها را پشتيباني كند ( براي مثال Outlook Express) مي‌توانيد همه فريمها را در يك پيام دريافت كنيد. در اين حالت، ایمیل را به frames@pagegetter.com بفرستيد.

براي دريافت يك نسخه فقط-متني از صفحه درخواستي، از text@pagegetter.com استفاده كنيد. اين حالت به خصوص براي PDAها، تلفنهاي همراه و سيستمهاي ایمیل فقط-متني مفيد است. همينطور مي‌توانيد براي بازيابي يك صفحه كامل HTML بدون بخشهاي گرافيكي يك ایمیل به HTML@pagegetter.com بفرستيد.

سرويس مشابهي در web2mail.com پيدا مي‌شود. براي استفاده از آن، يك پيام حاوي آدرس وب (URL) صفحه درخواستي در خط موضوع آن به www@web2mail.com ارسال كنيد. همچنين مي‌توانيد با تايپ عبارتهاي جستجو در خط موضوع، جستجوهاي ساده وب را انجام دهيد. براي مثال مي‌توانيد براي جستجوي ابزارهاي دور زدن سانسور عبارت "search censorship circumvention tools" را در موضوع يك پيام ایمیل وارد كنيد و آن را به www@web2mail.com بفرستيد.

مي‌توانيد اطلاعات و پشتيباني بيشتري در اين موضوع درليست پستي ACCMAIL پيدا كنيد. براي ثبت نام، يك ایمیل حاوي "SUBSCRIBE ACCMAIL" در بدنه آن به listserv@listserv.aol.com بفرستيد.

استفاده از وب‌ميل براي به اشتراك‌گذاردن مستندات

اگر تلاش مي‌كنيد مستنداتي را بصورت آنلاين به اشتراك بگذاريد ولي مي‌خواهيد كساني كه آنها را مي‌بينند كنترل كنيد، مي‌توانيد آنها را در يك فضاي خصوصي نگهداري كنيد كه فقط براي كساني قابل مشاهده است كه داراي كلمه رمز درست هستند. يك راه ساده براي به اشتراك‌گذاري مستندات با يك گروه كوچك از دوستان يا همكاران، استفاده از يك حساب پستي در يك ارايه كننده ایمیل آنلاين مانند Gmail (https://mail.google.com) است و به اشتراك گذاردن نام كاربر و كلمه رمز با كساني كه لازم است به مستندات دسترسي داشته باشند. چون بيشتر ارايه كنندگان وب‌ميل مجاني هستند، به آساني مي‌توان در فواصل زماني از حساب تازه‌اي استفاده كرد تا كار را براي كسي كه در گروه نيست و پي‌گير آن است كه شما چكار مي‌كنيد، مشكلتر كنيد. ليستي از ارايه‌كنندگان ایمیل آنلاين مجاني در www.emailaddresses.com/email_web.htm موجود است.

مزايا و ريسكها

استفاده از اين تكنيكها سريع و آسان است؛ مي‌توانيد با كمترين تلاش آنها را تجربه كنيد. بسياري از آنها حداقل در بیشتر اوقات كار خواهند كرد. ولي اشکا کار در اینجاست که تکنیکهای مزبور به راحتي كشف و بلوكه مي‌شوند. همينطور چون محتوا را رمزگذاري و ارتباطهاي شما را مخفي نمي‌كنند، مورد هدف نظارت و مسدود سازی بر اساس كلمه-كليدي هستند.

http://WWW.PARSiYAN.TK

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum