Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

يك روش حرفه اي براي پنهان ماندن در اينترنت و حفظ هويت

Go down  Message [Page 1 of 1]

PersianBoy

PersianBoy
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

اول اين كه لازم است بدانيد اين كار را من از جزو هاي انگليسي يك هكر حرفه اي در انگلستان آموخته ام
اين روش به روش پروكسي در پروكسي معروف است
مثلا شما ميخواهيد وارد سايت ها و وبلاگ ها شويد بدون اين كه كسي آي پي شما را بداند همچنين از فيلتر عبور كنيد و بودن اين كه isp از كار شما متوجه شود

خوب براي اين كار 1-از برنامه ultrasurf استفاده نماييد
2- بعد از اين كه به اولتراسرف وصل شديد وارد يك سايت پروكسي شويد كه من kip6.comرا به شما پيشنهاد ميكنم
3- سپس در سايت kip6.com در بخش surfnow اين سايت را بنويسيدwww.ciaproxy.com
و دكمه enterرا بزنيد.
4-حالا سايتي را كه ميخواهيد وارد آن شويد در سايت پروكسي ciaproxy.comوارد كنيد
خوبي آن اين است كه شما از 3تا ip استفاده كردن ايد كه رديابي شما با هيچ نرم افزاي امكان پذير نيست
يعني اين كه اول برنامه اولتراسرف اطلاعات شما را كد گزاري ميكند بعد از دو آي پي ديگر استفاده كرده ايد كه اين دو سايت از لحاظ امنيت در رده بسيار بالاي امنيتي قراردارند و سايت ciaproxy.com مربوط به سازمان cia امريكا است كه از امنيت بي نظيري برخوردار است گذشته از اين اصلا isp اگر هم سايت هاي شما را بعد از زحمت بسيار پيدا كند آدرس هاي اينترنتي شما به قدري طولاني است كه نميتان گفت شما وارد چه سايتي شده ايد
جدا از اين بعضي ها ميگويند چرا براي مخفي شدن از vpn استفاده نميكنيد اما من به شما ميگويم جمهوري اسلامي برنامه اي را نصب كرده كه ميتواند به راحتي به vpn با زدن يك enterناقابل نفوذ كند با تشكر

http://WWW.PARSiYAN.TK

Back to top  Message [Page 1 of 1]