Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

استقبال تاجزاده از پیشنهاد صفارهرندی برای مناظره

Go down  Message [Page 1 of 1]

PersianBoy

PersianBoy
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

حاضرم با مامورین زندان تحت الحفظ به محل مناظره بروم و اگر هم برای آقایان زحمت است ایشان می تواند به زندان بیاید و در اتاقی در همین جا مناظره انجام گیرد.

کلمه:سیدمصطفی تاجزاده با تشکر از پیشنهاد مناظره حسین صفارهرندی گفت: همانطور که قبلا هم گفته ام از هر مناظره ای در برنامه زنده تلویزیونی استقبال می کنم.

به گزارش نوروز، معاون سیاسی وزیر کشور دولت اصلات در پیغام خود از زندان اوین گفت: در مورد پیشنهاد آقای صفارهرندی هم اعلام می کنم که برای شرکت در مناظره با ایشان در هر زمان و هر محل و هر موضوعی که اعلام کند در ارتباط با زمان گذشته، حال و آینده آمادگی کامل دارم و نیازی هم به مرخصی از زندان نیست، بلکه حاضرم با مامورین زندان تحت الحفظ به محل مناظره بروم و اگر هم برای آقایان زحمت است ایشان می تواند به زندان بیاید و در اتاقی در همین جا مناظره انجام گیرد.

فخرالسادات محتشمی پور همسر سیدمصطفی تاجزاده با ذکر این مطلب از قول همسرش گفت: وکیل همسرم خواستم تا در ملاقاتی که امروز سه شنبه با ایشان داشتند، نظرشان را در مورد پیشنهاد حسین صفار جویا شوند تا مبادا تأخیری در اجرا شدن پیشنهاد ایشان بشود.

وی گفت: هرچند همسرم به دلیل ویژگی های مثبت ذاتی در این زمینه نیز مثل همیشه با خوش بینی برخورد کرده اما من پیشنهاد صفار هرندی را بیشتر یک بلوف سیاسی می دانم و بعید به نظر می رسد اینک پس از هشت ماه که از بازداشت غیرقانونی همسرم و رفتار و اقدامات غیرقانونی که در مورد این آزاده دربند اعمال شده امکان حضور در یک برنامه زنده تلویزیونی را برایش فراهم کنند.

http://WWW.PARSiYAN.TK

Back to top  Message [Page 1 of 1]