Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

رادان: نماد و شعار انحرافی تحمل نمی شود!

Go down  Message [Page 1 of 1]

PersianBoy

PersianBoy
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

شبکه جنبش راه سبز(جرس): جانشين فرمانده نيروي انتظامي اعلام كرد: تمهيدات ويژه‌‌اي پيش‌بيني شده تا مردم با آرامش و امنيت در راهپيمايي 22 بهمن شركت كنند.

سردار سرتيپ احمد‌رضا رادان در گفت‌وگو با فارس گفت: تلاش پليس اين است تا با برنامه‌ريزي و اقدامات ويژه‌اي كه در نظر گرفته مردم با كمترين مشكل مواجه شوند.
وي اظهار داشت: مراسم امسال 22 بهمن ويژگي‌هاي خاصي دارد كه به اعتقاد من با مراسم سال‌هاي گذشته متفاوت است اگرچه هر سال در راه‌پيمايي 22 بهمن شاهد حضور حماسه مردم و خلق صحنه‌هاي شگفت‌انگيزي هستيم.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي اعلام كرد: به اعتقاد من راهپيمايي 22 بهمن امتداد حماسه 9 دي است به همين منظور تمهيدات ويژه‌‌اي پيش‌بيني شده تا مردم با آرامش و آسايش بهتري در راهپيمايي شركت كنند.
سردار رادان افزود: نيروي انتظامي با آماده باش كامل يگان‌هاي خود در سراسر كشور براي تمامي مأموريت‌ها آماده است و براي خدمت به مردم حماسه آفرين ايران از هيچ كوششي دريغ نخواهد كرد.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي افزود: در موضوع انتظامي با همكاري و همراهي مردم امنيت غرورآفريني را هديه خواهيم كرد.حماسه 9 دي در حقيقت اعلام انزجار مردم ايران از فتنه‌گران بود و در اين موضوع هيچ شكي نيست 22 بهمن نيز امتداد آن حماسه بزرگ مردم خواهد بود.
سردار رادان گفت: مردم در راهپيمايي روز 22 بهمن تحمل رفتارهاي ناهنجار و خارج از عرف را نخواهند داشت و اين ملاحظات و خواست مردم مورد توجه جدي پليس است.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي تاكيد كرد: مردم در راهپيمايي 22 بهمن هيچ نماد انحرافي، شعار انحرافي را تحمل نخواهند كرد و پليس هم مانند مردم در قبال اين‌گونه حركات تحمل نخواهد كرد. اطمينان دارم سيل خروشان مردم مانند راهپيمايي 9 دي اجازه ظهور و بروز فتنه‌گران را نخواهد داد.
سردار رادان تأكيد كرد: راهپيمايي 9 دي تشييع فتنه‌گران بود و روز 22 بهمن مردم فتنه‌گران را خاك‌سپاري خواهند كرد.

گفتنی است سردار رادان از جمله مظنونان جنایت کهریزک است که نامی از او در گزارش مجلس نیامده بود

http://WWW.PARSiYAN.TK

Back to top  Message [Page 1 of 1]