با سلام خدمت تمام کاربران و جوانان آزادیخواهخدمتتون عرض کنم که جناب پارسیان مدیر کل سایت چند روزی به دلیل مشغله کاری در انجمن حضور نخواهند داشت و بنده حقیر رو به جای خودشون به طور موقت جانشین کردنو اما نکته اصلی که باید خدمتتون عرض کنم اینه که متاسفانه تعدادی از کاربران فقط برای استفاده های شخصی ازین سایت بازدید میکنندضمن تشکر از وطن سبز عزیز و تعداد معدودی از کاربران که اخرین اخبار جنبش مردمی راه سبز رو در این انجمن به روز میکنند از دیگر کاربران عزیز نیز درخواست میشه تا در هر زمینه ای که تخصص دارند چه اخبار سیاسی و چه عبور از فیلتر هر روز تاپیکهای متنوعی رودر انجمن قرار بدنقرار نیست که با غیبت چند روزه جناب پارسیان این انجمن هم بخوابه و به روز نشهبنده تمام کاربران و کاراییشون در سایت رو زیر نظر دارم و در صورت فعالیت زیاد هر کاربر به او درجاتی از جمله عضو گروه مدیران انجمن و عضو گروه مدیران کل سایت داده خواهد شد ضمنا در مورد طرح وی ای پی نیز فقط خود جناب پارسیان میتونن فیلترشکن شخصی به شما بدن چون نیاز به بانک اطلاعاتی قدرتمندی دارهحرف اخر اینکه در صورتی که کاربران از همین امروز اقدام به ایجاد تاپیک سیاسی و علی الخصوص فیلترشکن نکنند و سایت رو به روز نکنند متاسفانه مجبور میشم تا برگشتن خود مدیریت محدودیتهایی رو برای عده ای در نظر بگیرم و با برگشتن مدیریت نیز تنها کاربرانی رو برای اختصاص فیلترشکن شخصی و وی پی ان به ایشون معرفی خواهم کرد که در غیاب ایشون هم فعالیت مفیدی در انجمن داشته باشندبه امید آزادی ایران عزیزمانپیروز و سربلند باشید