Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

پورمحمدی:در مورد کهریزک، دوسال حساسیت بوداجازه رسیدگی نمی دادند

Go down  Message [Page 1 of 1]

وطن سبز

وطن سبز
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

سازمان بازرسی از دو سال قبل نسبت به رفتاری که در بازداشتگاه کهریزک صورت می گرفت، گزارشهایی را دریافت کرده و نسبت به این موضوع حساسیت خود را هم نشان داده بود و قصد بازرسی از آن را داشت که با موانعی از جانب مسئولین مربوطه روبرو شده بود. به هر حال، این موضوع به تعویق افتاد تا اینکه در حوادث بعد از انتخابات، برخی اخبار به دست ما رسید و در جلساتی که ما در قوه قضاییه داشتیم

کلمه: مصطفی پورمحمدی رییس سازمان بازرسی کل کشور، طی گفتگوئی ، از “تمرکز و حساسیت” آن سازمان بر روی نحوه اداره بازداشتگاه کهریزک خبر داد.

پورمحمدی در گفتگو با نشریه «پنجره» که عنوان شماره این هفتۀ آن “عبور از فتنه ها” بود، پیرامون تحولات پس از انتخابات ریاست جمهوری، قتلهای زنجیره ای، وزارت کشور دولت نهم و ماجرای بازداشتگاه کهریزک سخن گفت.

در مورد کهریزک، دوسال حساسیت بود اما اجازه رسیدگی نمی دادند

رئیس سازمان بازرسی کل کشور پیرامون ماجرای بازداشتگاه مخوف کهریزک و اتفاقات قبل و بعد آن نیز خاطرنشان کرد :سازمان بازرسی از دو سال قبل نسبت به رفتاری که در بازداشتگاه کهریزک صورت می گرفت، گزارشهایی را دریافت کرده و نسبت به این موضوع حساسیت خود را هم نشان داده بود و قصد بازرسی از آن را داشت که با موانعی از جانب مسئولین مربوطه روبرو شده بود. به هر حال، این موضوع به تعویق افتاد تا اینکه در حوادث بعد از انتخابات، برخی اخبار به دست ما رسید و در جلساتی که ما در قوه قضاییه داشتیم و بنده، دادستان کل کشور و معاون اول رییس قوه قضاییه نیز حضور داشتیم، دو خبر در مورد برخی بازداشتی هایی که به کهریزک برده شده اند را طرح کردیم .

بعد از کشته شدن چند نفر، ما مصر شدیم که از بازداشتگاه کهریزک بازرسی کنیم و چون خبر فوت یکی از بازداشتی ها به ما رسیده بود، با حضور در پزشکی قانونی، مشخص شد فردی فوت کرده است. از این رو از آیت الله شاهرودی درخواست بازرسی ویژه کردیم و نهایتا رفتیم و گزارشی از اتفاقات آنجا تهیه کردیم… در این بازداشتگاه با بازداشتی های دیگر نیز برخوردهای بدی صورت گرفته بود.”

پورمحمدی خاطرنشان کرد “هیئتی که از شورایعالی امنیت ملی گزارشی را به رهبری ارائه کرد، سبب شد که ایشان سریعا دستور تعطیلی بازداشتگاه را صادر کنند و اگر اقدام رهبری نبود، دیگر تحرکات موجب تعطیلی بازداشتگاه نمی شد.”

ماجرای قتل های زنجیره ای

پورمحمدی پیرامون ماجرای قتلهای زنجیره ای و نقشی که “نویسندگان دوم خردادی برای وی در آن ماجرا قائل بودند”، خاطرنشان کرد “متأسفانه جریانی در آن زمان با طرح شعارهای مبهم، ایجاد جنجال، فضاسازی روانی و تبلیغی در پی این بود که سیاستهای خود را به پیش ببرد و به نظرم این بدترین حرکتی بود که در آن زمان جریان دوم خرداد از خود بروز داد. به این معنا که جریان چپ در فضای سیاسی کشور براساس جوسازی و تقویت فضای احساسی، طرح ایراد اتهامات، فضاسازی و مظلوم نمایی جایگاه خود را در نزد افکار عمومی بالا برد و سبب به وجود آمدن حادثه دوم خرداد شد. بعد هم توانست پیروز انتخابات شود و هنرش هم فضاسازی رسانه ای و روانی بود. دیدیم که به سرعت این تفکر در حوزه های مختلف خود را نشان داد و برای هر مسئله ای پرونده ای تبلیغاتی، روانی و جنجالی ایجاد کرد تا از این طریق بتوانند رقبای خود را از میدان خارج کند. به طور طبیعی هدف یکی از این پرونده ها، بنده و دوستانمان بودیم و چون تلقیشان این بود که ما در وزارت اطلاعات هستیم و تیم حاکم را قبول نداریم و با آنان همفکر نیستیم، پس بنابراین باید با ما برخورد شود.”

این مقام سابق امنیتی کشور، همچنین خاطرنشان کرد اصلاح طلبان میخواستند بدنه اجتماعی و مدیریتی وزارت اطلاعات -که گرایش حزب اللهی و انقلابی داشت- را بزنند و بخشی از این بدنه در سپاه، وزارت اطلاعات، نهادهای انقلابی و رسانه ها حضور داشتند و جریان دوم خرداد این فکر انقلابی را معارض جدی و رقیب خود می دانست و در سالهای بعد نیز این جریان انقلابی به اصولگرایان معروف شدند.”

احمدی نژاد با رفتار تشکیلاتی و سازمان یافته سیاسی موافق نیست

وزیر سابق کشور، در ادامه گفتگوی خود، به برخی تحولات قبل از روی کار آمدن محمود احمدی نژاد در دور نهم ریاست جمهوری اشاره کرد و با بیان این نکته که “دوستانی که بیشترین بهره برداری را از فضای سیاسی کردند، بعد آمدند و خود، تئوری ضد تشکیلاتی و حزبی را در کشور تبلیغ کردند و یکی از آنها همین آقای احمدی نژاد است که خیلی با رفتار تشکیلاتی و سازمان یافته سیاسی، حداقل در حال حاضر موافق نیست و آن را نمی پسندد. ولی ایشان تمام مسیر رشد خود را به این وسیله طی کرده است. ظاهرا ایشان با کار تشکیلاتی تا جایی همراهی داشت که به آن باور داشت و جایی که با عقیده اش متعارض بود آن را رها کرد.”

این فعال اصولگرا و عضو جامعه روحانیت، پیرامون حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری نیز، از گفتگوی خود با میرحسین موسوی در روز ۲۴ خرداد و از هشدارهای بعدی که به وی داد، سخن گفت و خاطرنشان کرد ” بیست و چهارم خرداد زمانی که آقای احمدی نژاد در میدان ولیعصر برنامه داشت، زمانی که جمعیت از میدان ولیعصر بازمی گشت و بنده نیز ازساختمان سازمان بازرسی در خیابان طالقانی جمعیت را نظاره می کردم، دیدم که از دور دود آتش بلند شده است.

در این رابطه از همکارانم سئوال کردم که گفتند بین طرفداران آقای موسوی و پلیس درگیری شده و چند اتوبوس آتش گرفته است، در دو – سه نقطه دیگر تهران نیز اتفاقاتی رخ داده و در چند نقطه دیگر کشور نیز این اتفاقات به وقوع پیوسته است. در این زمان بنده تلفنی با آقای موسوی صحبت کردم و گفتم که در حال حاضر بنده دود آتش را در خیابان می بینم و این علائم خطر است و اتفاقاتی در کشور در حال رخ دادن است. بنده هم چون تجربه امنیتی دارم، فوق العاده نگران هستم و بهتر این است که این صحنه را تغییر دهید، زیرا با این روش به جایی نمی رسید، همچنین به وی توصیه کردم اگر موردی است، از طریق مجاری قانونی پیگیری و شکایت کند. که متأسفانه در درگیری فردای آن روز نیز چند نفر کشته شدند که بنده روز پنجشنبه نامه ای برای ایشان نوشتم و در آن نامه این نکته را نیز دوباره یادآوری کردم.”

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum