Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

ترجمه بخش مهم در مورد ایران از کنفراس مطبوعاتی برک اوباما با مرکل

Go down  Message [Page 1 of 1]

PersianBoy

PersianBoy
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

ترجمه بخش مهم در مورد ایران از کنفراس مطبوعاتی برک اوباما با مرکل
ژوئن 27, 2009

در وحله نخست آنچه که من اصلا گفته بودم با توجه به ساختار حکومت ایران و نهایتا تمرکز قدرت در دستان خامنه‌ای- رهبری – و با توجه به اینکه در آن زمان تفاوت‌های زیادی در مسائل محوری امنیت ملی (آمریکا) که ما از طریق دیپلماتیک در مورد آنها صحبت کرده بودیم مثل برنامه تولید سلاحهای هسته‌ای، صدور تروریسم ما نمی توانستیم اتوماتیک فرض کنیم که تغییر بزرگی در مورد آن مسائل امنیتی ایجاد خواهد شد بسته به این که چه‌کسی آن انتخابات را می‌برد. فکر می‌کنم آنچه واقعا روشن است، این است که در چند روز بعد از انتخابات، موسوی نشان داده است که توانسته است روح و تفکر نیروهای درون ایران را که علاقه به گشایش‌ دارند را تسخیر کند. و او نماینده بسیاری از مردم که در خیابان‌ها هستند شده است آن‌هایی که از خود شجاعت و پایمردی نشان داده اند. من هم‌چنان اعتقاد دارم که در نهایت این مردم ایران هستند که باید برای خودشان در مورد این‌که چه کسانی رهبراشان هستند، تصمیم بگیرند. اما چنان‌که من این هفته و در هفته قبل گفته‌ام دولتی که با شهروندان خودش با چنان بی‌رحمی و خشونتی رفتار می‌کند و نمی‌تواند با معترضان صلح آمیز که تلاش می‌کنند صدایشان شنیده شود با یک روش صلح‌آمیز برابر مقابله کند. فکر می کنم که از حدمتعارف جهانی و بین‌المللی خارج شده که مهم هستند. من و صدراعظم مرکل در این دیدگاه مشترک هستیم و در موضوع خشونت دولت ایران با شهروندان خودش به دولت ایران می‌گوییم که به قواعد بین‌الملی پایدار باشد.

در مورد درخواست عذرخواهی احمدی نژاد:
من گفته های آقای احمدی نژاد را درباره معذرت خواهی، جدی نمی‌گیرم. به خصوص و با توجه به این واقعیت که ایالات متحده از برخلاف روش همیشگی در انتخابات ایران اظهار نظری نکرده است و همچنین من خیلی به فکر عذر خواهی آقای احمدی نژاد از من نیستم. من پیشنهاد می کنم که آقای احمدی نژاد با دقت به مسئولیتهای که او نسبت به مردم خود دارد با دقت فکر کند. او بهتر است به مردمی که کشته، مجروح و زندانی شده اند توجه کند. این موضوعی است که آقای احمدی نژاد و دیگران باید به سوالات مربوط جوابگو باشند.

http://WWW.PARSiYAN.TK

Back to top  Message [Page 1 of 1]