Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

چگونه سبزيجات را كبابي كنيم؟

Go down  Message [Page 1 of 1]

PersianBoy

PersianBoy
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

سبزيجات كباب شده مي‏ توانند همراه با غذا‏هاي كبابي ديگر و يا ساير سبزيجات سرو شوند.

دستورالعمل زير شما را با چگونگي استفاده از اين گونه سبزيجات آشنا مي ‏كند:

1- ابتدا سبزيجاتي را انتخاب كنيد كه به خوبي بتوان آن ها را كباب كرد. مانند: فلفل، بادمجان، گوجه ‏فرنگي، ذرت با چوب، قارچ‏، كدو و سيب‏زميني.

2- سبزيجات را پاك كرده،سر و ته آن ها را بگيريد و سپس بشوييد. هر كدام از آنها را نصف كنيد يا به قسمت‏هايي كه بتوانيد آن ها را سر سيخ بزنيد، برش دهيد.

3- قبل از كباب كردن سيب‏زميني، آن را نيم‏ پز كرده و كمي به روغن آغشته كنيد. كاكل‏هاي ذرت را جدا كرده، برگ هاي آن را نگه داريد و آن را حدود يك ساعت قبل از كباب كردن در آب خيس كنيد.

4- قبل از كباب كردن، سبزيجات را حدود 15 دقيقه در مخوط آبليمو، روغن و نمك بخوابانيد (سس مخصوص سبزيجات )،تا ترد و مزه دار شوند.

اگر نمي‏ خواهيد آن ها را در فويل بگذاريد يا روي سبد كباب كنيد، با يك برس مخصوص كمي روغن روي آن ها بماليد.

5- روي زغال يا گاز، آتش ملايمي آماده كنيد.

6- سبزيجات را به سه طريق مي توانيد روي آتش بگذاريد:

- مستقيماً با سيخ

- داخل فويل

- سبد مخصوص سبزيجات.

ابتدا پخت را با سبزيجاتي شروع كنيد كه زمان طولاني ‏تري براي پخت لازم دارند مثل سبزيجات فشرده‏اي چون سيب ‏زميني يا فلفل‏ها و سپس آن هايي را كه آبدار هستند بپزيد مثل گوجه ‏فرنگي.

7- سبزيجات را دائم بچرخانيد و روي آن ها را با كمك قلمو با سس‏ تان بكشيد.

8- سبزيجات وقتي كاملا پخته هستند كه به راحتي يك چنگال داخل آن ها فرو برود.

تهيه سس مخصوص سبزيجات
سس‏ مخصوص سبزيجات را مي‏ توانيد روز قبل درست كنيد و آن را در ظرف در بسته در يخچال نگهداري كنيد.

پايه ي اين سس‏ها شامل: دو قسمت روغن زيتون، يك قسمت آب ليمو ترش و يك عدد سير پوست كنده و له شده است.

به اين سس مي ‏توانيد سبزيجات معطر تازه مانند رزماري يا اكليل كوهي، آويشن و مرزنجوش اضافه كنيد. يا آنها را با روغن ‏هاي مختلفي مانند روغن كنجد يا روغن گردو و يا سركه‏ هاي مختلف(مانند سركه سيب، سركه انگور، سركه بالساميك) آغشته كنيد.

از كره نيز براي طعم دار كردن سبزيجات مي ‏توان استفاده كرد، كره‏هاي آغشته‏ به فلفل، سبزيجات معطر و غيره.

بيشتر سبزيجات سريع مي ‏پزند. بنابراين هنگام پخت درست نيست كه آنها را بدون حضور خودمان روي كباب ‏پز قرار دهيم.

http://WWW.PARSiYAN.TK

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum