سبزيجات كباب شده مي توانند همراه با غذاهاي كبابي ديگر و يا ساير سبزيجات سرو شوند.
دستورالعمل زير شما را با چگونگي استفاده از اين گونه سبزيجات آشنا مي كند:
1- ابتدا سبزيجاتي را انتخاب كنيد كه به خوبي بتوان آن ها را كباب كرد. مانند: فلفل، بادمجان، گوجه فرنگي، ذرت با چوب، قارچ، كدو و سيبزميني.
2- سبزيجات را پاك كرده،سر و ته آن ها را بگيريد و سپس بشوييد. هر كدام از آنها را نصف كنيد يا به قسمتهايي كه بتوانيد آن ها را سر سيخ بزنيد، برش دهيد.
3- قبل از كباب كردن سيبزميني، آن را نيم پز كرده و كمي به روغن آغشته كنيد. كاكلهاي ذرت را جدا كرده، برگ هاي آن را نگه داريد و آن را حدود يك ساعت قبل از كباب كردن در آب خيس كنيد.
4- قبل از كباب كردن، سبزيجات را حدود 15 دقيقه در مخوط آبليمو، روغن و نمك بخوابانيد (سس مخصوص سبزيجات )،تا ترد و مزه دار شوند.
اگر نمي خواهيد آن ها را در فويل بگذاريد يا روي سبد كباب كنيد، با يك برس مخصوص كمي روغن روي آن ها بماليد.
5- روي زغال يا گاز، آتش ملايمي آماده كنيد.
6- سبزيجات را به سه طريق مي توانيد روي آتش بگذاريد:
- مستقيماً با سيخ
- داخل فويل
- سبد مخصوص سبزيجات.
ابتدا پخت را با سبزيجاتي شروع كنيد كه زمان طولاني تري براي پخت لازم دارند مثل سبزيجات فشردهاي چون سيب زميني يا فلفلها و سپس آن هايي را كه آبدار هستند بپزيد مثل گوجه فرنگي.
7- سبزيجات را دائم بچرخانيد و روي آن ها را با كمك قلمو با سس تان بكشيد.
8- سبزيجات وقتي كاملا پخته هستند كه به راحتي يك چنگال داخل آن ها فرو برود.
تهيه سس مخصوص سبزيجات
سس مخصوص سبزيجات را مي توانيد روز قبل درست كنيد و آن را در ظرف در بسته در يخچال نگهداري كنيد.
پايه ي اين سسها شامل: دو قسمت روغن زيتون، يك قسمت آب ليمو ترش و يك عدد سير پوست كنده و له شده است.
به اين سس مي توانيد سبزيجات معطر تازه مانند رزماري يا اكليل كوهي، آويشن و مرزنجوش اضافه كنيد. يا آنها را با روغن هاي مختلفي مانند روغن كنجد يا روغن گردو و يا سركه هاي مختلف(مانند سركه سيب، سركه انگور، سركه بالساميك) آغشته كنيد.
از كره نيز براي طعم دار كردن سبزيجات مي توان استفاده كرد، كرههاي آغشته به فلفل، سبزيجات معطر و غيره.
بيشتر سبزيجات سريع مي پزند. بنابراين هنگام پخت درست نيست كه آنها را بدون حضور خودمان روي كباب پز قرار دهيم.
دستورالعمل زير شما را با چگونگي استفاده از اين گونه سبزيجات آشنا مي كند:
1- ابتدا سبزيجاتي را انتخاب كنيد كه به خوبي بتوان آن ها را كباب كرد. مانند: فلفل، بادمجان، گوجه فرنگي، ذرت با چوب، قارچ، كدو و سيبزميني.
2- سبزيجات را پاك كرده،سر و ته آن ها را بگيريد و سپس بشوييد. هر كدام از آنها را نصف كنيد يا به قسمتهايي كه بتوانيد آن ها را سر سيخ بزنيد، برش دهيد.
3- قبل از كباب كردن سيبزميني، آن را نيم پز كرده و كمي به روغن آغشته كنيد. كاكلهاي ذرت را جدا كرده، برگ هاي آن را نگه داريد و آن را حدود يك ساعت قبل از كباب كردن در آب خيس كنيد.
4- قبل از كباب كردن، سبزيجات را حدود 15 دقيقه در مخوط آبليمو، روغن و نمك بخوابانيد (سس مخصوص سبزيجات )،تا ترد و مزه دار شوند.
اگر نمي خواهيد آن ها را در فويل بگذاريد يا روي سبد كباب كنيد، با يك برس مخصوص كمي روغن روي آن ها بماليد.
5- روي زغال يا گاز، آتش ملايمي آماده كنيد.
6- سبزيجات را به سه طريق مي توانيد روي آتش بگذاريد:
- مستقيماً با سيخ
- داخل فويل
- سبد مخصوص سبزيجات.
ابتدا پخت را با سبزيجاتي شروع كنيد كه زمان طولاني تري براي پخت لازم دارند مثل سبزيجات فشردهاي چون سيب زميني يا فلفلها و سپس آن هايي را كه آبدار هستند بپزيد مثل گوجه فرنگي.
7- سبزيجات را دائم بچرخانيد و روي آن ها را با كمك قلمو با سس تان بكشيد.
8- سبزيجات وقتي كاملا پخته هستند كه به راحتي يك چنگال داخل آن ها فرو برود.
تهيه سس مخصوص سبزيجات
سس مخصوص سبزيجات را مي توانيد روز قبل درست كنيد و آن را در ظرف در بسته در يخچال نگهداري كنيد.
پايه ي اين سسها شامل: دو قسمت روغن زيتون، يك قسمت آب ليمو ترش و يك عدد سير پوست كنده و له شده است.
به اين سس مي توانيد سبزيجات معطر تازه مانند رزماري يا اكليل كوهي، آويشن و مرزنجوش اضافه كنيد. يا آنها را با روغن هاي مختلفي مانند روغن كنجد يا روغن گردو و يا سركه هاي مختلف(مانند سركه سيب، سركه انگور، سركه بالساميك) آغشته كنيد.
از كره نيز براي طعم دار كردن سبزيجات مي توان استفاده كرد، كرههاي آغشته به فلفل، سبزيجات معطر و غيره.
بيشتر سبزيجات سريع مي پزند. بنابراين هنگام پخت درست نيست كه آنها را بدون حضور خودمان روي كباب پز قرار دهيم.