Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

دل تنگیهای من

2 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1دل تنگیهای من Empty دل تنگیهای من 29/6/2009, 20:01

☆akila☆

☆akila☆
عضو گروه مدیریتی کل سایت
عضو گروه مدیریتی کل سایت

ستاره شب های تارم بودی،ستاره ای که با درخشیدنش چتر آسمان را زینت می داد،ستاره ای که با وجودش وجود دیگری را میسر می کرد،ستاره ای که با تمام دل خستگی ها و دلتنگی های یه دل آزرده کنار میامد،ستاره ای که ستاره بود وبا بودنش به دیگران روح حیات می داد،ستاره زندگی من،همیشه بدرخش،همیشه در شبهای تارم سوسو کن،تابدونم هستی و کنارمی،تا حس کنم وجود نازنین تو،تا حس کنم و کنار بیام با نبودنت تو شبهای ابری،ای نسیم...ای باد...بیا...بیا وبا آمدنت ابراها رو کنار بزن تا نور ستاره من دوباره زخم های دل منو دوا کنه و با چشمکش دلتنگی های منو از بین ببره

HTTP://HAVASNAK.BLOGFA.COM

☆akila☆

☆akila☆
عضو گروه مدیریتی کل سایت
عضو گروه مدیریتی کل سایت

گر چه در دورترين شهر جهان محبوسم
از همين دور ولی روی تو را می بوسم

گر چه در سبزترين باغ ولی خاموشم
گر چه در بازترين دشت ولی محبوسم

خلوت ساکت يک جوی حقيرم بی تو
با تو گسترده گی پهنه اقيانوسم

ای به راهت لب هر پنجره يک جفت نگاه
من چرا اين قدر از آمدنت مايوسم؟
اين غزل حامل پيغام خصوصی من است
مهربان باشی با قاصدک مخصوصم !

گر چه تکرار نبايد بکنم قافيه را
به خصوص آن غلط فاحش نامحسوسم-

بار ديگر می گويم تا يادت نرود
مهربان باشی با قاصدک مخصوصم

3دل تنگیهای من Empty جهان خسته است 29/6/2009, 20:04

☆akila☆

☆akila☆
عضو گروه مدیریتی کل سایت
عضو گروه مدیریتی کل سایت

جهان خسته است , تنم خسته است , دلم از این همه نیرنگ شکسته است , خدا هم شاید اینک خسته است و شاید هم رها کرده است این مردمان مردم نماها را
من اینجا بس غریبم غربتم را چاره ای نیست , پاسخی نیست , بالینی که سر بر آن فرود آرم وهرآنچه درون سینه ام تنگی کند بیرون بریزم اندکی آرامش یابم
محبت را سرایی نیست , سلامت را جوابی نیست , نگاهت را نگاه گرم مهرآمیز یاری نیست. من اینجا بس غریبم , غریبی آنچنان بر جان می تازد که جانم را برایش هیچ نایی نیست... میان این همه مردم کسی آیا نگاهم را نمی بیند؟! نگاهی خسته و گاهی پوشیده شده از اشک چندین ساله ام را آیا کسی نمی بیند؟! کسی باور نمی دارد رنجی هست, عذابی هست خشمی هست

4دل تنگیهای من Empty جهان خسته است 29/6/2009, 20:05

☆akila☆

☆akila☆
عضو گروه مدیریتی کل سایت
عضو گروه مدیریتی کل سایت

جهان خسته است , تنم خسته است , دلم از این همه نیرنگ شکسته است , خدا هم شاید اینک خسته است و شاید هم رها کرده است این مردمان مردم نماها را
من اینجا بس غریبم غربتم را چاره ای نیست , پاسخی نیست , بالینی که سر بر آن فرود آرم وهرآنچه درون سینه ام تنگی کند بیرون بریزم اندکی آرامش یابم
محبت را سرایی نیست , سلامت را جوابی نیست , نگاهت را نگاه گرم مهرآمیز یاری نیست. من اینجا بس غریبم , غریبی آنچنان بر جان می تازد که جانم را برایش هیچ نایی نیست... میان این همه مردم کسی آیا نگاهم را نمی بیند؟! نگاهی خسته و گاهی پوشیده شده از اشک چندین ساله ام را آیا کسی نمی بیند؟! کسی باور نمی دارد رنجی هست, عذابی هست خشمی هست

5دل تنگیهای من Empty Re: دل تنگیهای من 26/9/2009, 03:29

alise

پـــلـیــس پارسـیـان
پـــلـیــس پارسـیـان

دنيا برايم خسته كننده شده. من در اين دنيا
هيچ كس را جز خداي خويش ندارم.
....
به اميد انكه ان خدا به من كمك كند و....
و ارامش را .
و خوبي را...
و عشق را....
به من برساند........

6دل تنگیهای من Empty Re: دل تنگیهای من 4/10/2009, 00:13

☆akila☆

☆akila☆
عضو گروه مدیریتی کل سایت
عضو گروه مدیریتی کل سایت

یک ساعت تمام ، بدون آنکه یک کلام حرف بزنم به رویش نگاه کردم
فریاد کشید : آخر خفه شدم ! چرا حرف نمی زنی ؟
گفتم : نشنیدی ؟ .... برو

Back to top  Message [Page 1 of 1]