Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

تناقض گویی های رژیم برای سرپوش گذاشتن بر جنایاتش آغاز شده

Go down  Message [Page 1 of 1]

PersianBoy

PersianBoy
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

تناقض گویی مسئولین درباره ورود نیروی انتظامی به کوی دانشگاه تهران

کوهکن: نیروهای انتظامی به درخواست رییس دانشگاه وارد کوی شدند؛ فرهاد رهبر: درخواست ورود نیروی انتظامی به کوی دانشگاه صادر نکردم

خبرنامه امیرکبیر: با گذشت بیش از ۲ هفته از حمله نیروهای لباس شخصی به همراهی نیروی انتظامی، مسئولین نه تنها عاملین و امرین این وقایع را مشخص نکرده اند، بلکه تناقض گویی ها برای سرپوش گذاشتن بر این جنایات آغاز شده است.

گرچه پس از حمله به کوی دانشگاه، برخی از نمایندگان مجلس همچون علی عباسپور و رئیس مجلس علی لاریجانی این حملات را محکوم کرده و اعلام کردند این مساله را پیگیری خواهند کرد، اما در این بین مشخص نیست چرا نیروی انتظامی و سپاه تاکنون عاملین حمله به کوی دانشگاه تهران را معرفی نکرده اند.

در حالی که در روز یکشنبه علی عباسپور رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اعلام کرده بود که نیروی انتطامی به دستور شورای تامین امنیت تهران به کوی وارد شده است اما امروز محسن کوهکن عضو هیات رییسه مجلس در مصاحبه با ایلنا اعلام کرد که نیروی انتظامی به دستور فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران به کوی وارد شده است.

اما این سخنان بلافاصله با واکنش فرهاد رهبر مواجه شد. رئیس دانشگاه تهران در مصاحبه به مهر ضمن رد سخنان کوهکن اعلام کرد: “ورود نیروی انتظامی به کوی دانشگاه تهران با اجازه و درخواست من نبوده و اظهارات این نماینده مجلس را به شدت تکذیب می کنم.”

رهبر افزود: “من پس از ورود نیروی انتظامی به کوی از جریان اطلاع پیدا کردم و در صحنه حاضر بودم اما درخواستی مبنی بر ورود نیروی انتظامی نداشتم.”

در حالی که طی روزهای گذشته نهادهای نظامی مرتبا از بازداشت مردم معترض خبر داده و اعترافات تلویزیونی نیز پخش کرده اند، هیچ یک از عامیلین و امرین حمله به کوی دانشگاه معرفی نشده اند.

کوهکن در اظهاراتی جالب در مورد افراد لباس شخصی که “عناصر لباس شخصی شناسایی شده از سوی کمیته حقیقت یاب که به وزارت اطلاعات معرفی شده‌اند، آيا دستگیر شده‌اند یا نه؟” اظهارداشت: معرفی این عوامل به دستگاه‌های اطلاعاتی و قضایی دارای پروسه خاص خود است که باید این نیروها ابتدا شناسایی شده و جرم آنها ثابت شود تا مورد پیگرد قضایی قرار گیرند.

----------------
"نیروی انتظامی با درخواست رئیس دانشگاه وارد کوی شد"

بی بی سی:محسن کوهکن، سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفته است که نیروهای انتظامی با درخواست فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران وارد کوی دانشگاه شده بودند.

به گفته این نماینده مجلس ایران، در مسائل اخیر هم خود آقای رهبر عنوان کرد که برای تامین امنیت از نیروهای امنیتی خواسته بود که وارد کوی دانشگاه تهران شوند.

آقای کوهکن خبر داده است که هیات منتخب رئیس مجلس بررسی‌های خود را در این زمینه انجام خواهد داد.

دفتر تحکیم وحدت که یک گروه دانشجویی منتقد دولت است، در بیانیه ای که روز ۲۷ خرداد (۱۷ ژوئن) منتشر شد، اعلام کرده بود که در حملات نیروهای امنیتی و لباس شخصی به دانشگاه های تهران ۵ دانشجو کشته شدند.

دفتر تحکیم وحدت می گوید نیروهایی که پس از بالا گرفتن اعتراض های مردمی به نتایج انتخابات به کوی دانشگاه تهران حمله کردند " لباس شخصی و نیروهای بسیج" بوده اند.

پس از انتشار خبر حمله به کوی دانشگاه تهران، علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران، هیاتی را مامور رسیدگی به آنچه که "اتفاقات ناگوار در برخی نقاط از جمله کوی دانشگاه تهران" خواند، کرد.

آقای لاریجانی حمله شبانه به خوابگاه کوی دانشگاه را مورد انتقاد قرار داد و آن را "برخی برخوردهای نسنجیده" توصیف کرد و گفته بود که وزیر کشور باید در این مورد پاسخگو باشد.

محسن کوهکن، سخنگوی هیات رئیسه مجلس که روز سه شنبه نهم تیر از درخواست رئیس دانشگاه تهران برای ورود نیروی انتظامی به کوی دانشگاه خبر داده می گوید رئیس مجلس این حق را دارد که هیاتی را برای بررسی یک موضوع انتخاب کند تا آن هیات گزارش خود را به کل مجلس ارائه کند.

به گفته آقای کوهکن کار این هیات زمانی تمام می شود که گزارش خود را از "اغتشاشات" اخیر تهیه کرده و آن را ارائه کند و پیگیری‌های بعدی این گزارش در دستور قضایی و قانونی قرار خواهد گرفت.

http://WWW.PARSiYAN.TK

Back to top  Message [Page 1 of 1]