کاهش مصرف لبنیات در نوجوانان
پژوهشگران اعلام کردند : میزان مصرف فرآورده های لبنی در نوجوانان با رسیدن به سن 20 سالگی کاهش پیدا میکند.
به گزارش ایسنا متخصصان تاکید میکنند : کلسیم و محصولات لبنیاتی نقش مهمی در زمینه حفظ سلامت و پیشگیری از
ابتلا به بیماری های مزمن ایفا می کنند,اما در یک تحقیق جدید معلوم شد نوجوانان با ورود به سن 20 سالگی کمتر از
این گروه مواد غذایی استفاده می کنندو تمایل آنها برای مصرف محصولات لبنی کاهش می یابد .
محققان دانشگاه مینسوتا در این پژوهش روی 1500 نوجوان و جوان در گروه سنی 15 تا 20 سال مطالعه کردند.
این محققان در یافتند در طول انتقال از سن نوجوانی یعنی دوران دبیرستان تا ورود به دوران جوانی یعنی پس از دوران
دبیرستان میزان دریافت روزانه کلسیم در زنان و مردان به ترتیب 153 میلی گرم و 194 میلی گرم کاهش پیدا میکند.
به علاوه لازم به ذکر است که در طول دبیرستان در بیش 72 درصد از دختران نوجوان و 55 درصد از پسران نوجوان
میزان دریافت روزانه کلسیم کمتر از مقدار توصیه شده 1300 میلی گرم است.
پژوهشگران اعلام کردند : میزان مصرف فرآورده های لبنی در نوجوانان با رسیدن به سن 20 سالگی کاهش پیدا میکند.
به گزارش ایسنا متخصصان تاکید میکنند : کلسیم و محصولات لبنیاتی نقش مهمی در زمینه حفظ سلامت و پیشگیری از
ابتلا به بیماری های مزمن ایفا می کنند,اما در یک تحقیق جدید معلوم شد نوجوانان با ورود به سن 20 سالگی کمتر از
این گروه مواد غذایی استفاده می کنندو تمایل آنها برای مصرف محصولات لبنی کاهش می یابد .
محققان دانشگاه مینسوتا در این پژوهش روی 1500 نوجوان و جوان در گروه سنی 15 تا 20 سال مطالعه کردند.
این محققان در یافتند در طول انتقال از سن نوجوانی یعنی دوران دبیرستان تا ورود به دوران جوانی یعنی پس از دوران
دبیرستان میزان دریافت روزانه کلسیم در زنان و مردان به ترتیب 153 میلی گرم و 194 میلی گرم کاهش پیدا میکند.
به علاوه لازم به ذکر است که در طول دبیرستان در بیش 72 درصد از دختران نوجوان و 55 درصد از پسران نوجوان
میزان دریافت روزانه کلسیم کمتر از مقدار توصیه شده 1300 میلی گرم است.