Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

دادگاه چهارم و محاربه شدن سنگ اندازی و دانشجویی!+اعتراض نهادهای بین المللی

Go down  Message [Page 1 of 1]

PersianBoy

PersianBoy
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

محاربه شدن یك دانشجو:در جریان چهارمین جلسه محاکمه بازداشت‌شدگان حوادث پس از انتخابات، دادستانی تهران یکی از این متهمان که دانشجویی 20 ساله است را به «محاربه» و «فساد در ارض» متهم کرد.

در کیفرخواست قرائت شده نماینده دادستانی در دادگاه امروز چهارشنبه پنج تن از متهمان حوادث عاشورا، این دانشجوی دانشگاه دامغان با اتهام‌های دیگری همچون ««اجتماع و تبانی جهت انجام جرائم علیه امنیت کشور»، «فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران» و «توهین به مقامات ارشد نظام» مواجه شده است.«حضور فعال» در نماز جمعه 26 تیرماه تهران به امامت اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از دیگر اتهامات این جوان 20 ساله عنوان شده است.براساس قوانین جمهوری اسلامی، مجازات «محارب» می‌تواند اعدام باشد، اتهامی که پنجشنبه گذشته دو نفر را بالای چوبه دار بود.نماینده دادستانی نفر دوم پرونده حوادث پس از انتخابات را نیز به «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور»، «تحریک به آتش زدن اموال عمومی» و «تبلیغ علیه نظام از طریق شرکت در پی فراخوان رسانه‌های معاند» متهم کرد.

«اجتماع و تبانی به قصد جرائم علیه امنیت کشور»، «فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی»، «توهین به مقام معظم رهبری» و «استفاده از تجهیزات دریافت از ماهواره» از جمله موارد اتهامی سومین نفر بود.نماینده دادستان همچنین علیه دو دختر ۳۰ و ۲۴ ساله کیفرخواست قرائت کرد و این دو را به داشتن رابطه با دیپلمات‌های سفارت آلمان در تهران متهم کرد.این دو متهم زن دادگاه علاوه بر «ارتکاب جرائم علیه امنیت کشور» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به «جاسوسی» نیز متهم شده‌اند.

منبع: رادیو فردا

سنگ اندازی هم محاربه است:در ابتدا نماینده مدعی‌العموم در بخشی از كیفرخواست این متهم اینچنین عنوان كرد؛ متهم متولد سال 1368 و دانشجوی رشته كامپیوتر و با نام مستعار امین می‌باشد كه اتهاماتی همچون محاربه و افساد فی‌الارض، اجتماع و تبانی علیه امنیتی كشور، فعالیت تبلیغی علیه نظام و توهین به مسئولان نظام را در پرونده دارد. این متهم یكی از فعالان روز عاشورا بوده و با توجه به اینكه وی فعالیت سیاسی دانشجویی هم داشته حكایت از آگاهی متهم نسبت به اقدامات انجام شده دارد.در نماز جمعه‌ای كه آقای هاشمی رفسنجانی خواندند و آشوب‌های پس از آن و البته آشوب‌های روزهای دیگر نیز حضور داشته به نحوی كه تصاویر وی در این آشوب‌ها هم اكنون موجود است. علیرغم ریزش‌هایی كه در تجمعات اخیر نسبت به تجمعات و اغتشاشات اولیه ایجاد شده بود متهم نه تنها از ادامه اقدامات خود منصرف نشده بلكه مصمم‌تر از قبل هم به این اقدامات دست زده ‌است. عملكرد متهم اجابت خواسته‌های ضد انقلاب بوده هر چند كه وی معترف به اقدامات خود است ولی اگر كمترین تردیدی در این اقدامات داشت، این چنین وارد اغتشاشات نمی‌شد. در بخش دیگری از سخنان نماینده مدعی‌العموم آمده حضور متهم در سنگ‌پراكنی‌های روز عاشورا محرز بوده لذا محاربه هم عبارت است از استفاده از اسباب برای ایجاد وحشت و سلب امنیت عمومی.

متهم ردیف اول : با انگیزه خدمت به مملکت در خیابان ها خاضر می شدم تا با باند فاسد دولت مقابله کنمدر ادامه جلسه متهم پرونده اول در بیان دفاعیات خود نسبت به اتهامات وارده گفت: بنده با طیف غیرقانونی دفتر تحكیم وحدت، طیف علامه مرتبط بودم و در اغتشاشات روزهای متعددی از جمله اغتشاشات روز به اصطلاح چهلم كشته‌شدگان پس از انتخابات حضور داشتم. وی افزود: پیش از حضور در این تجمعات غیرقانونی در جریان خبرهای اغتشاشات بودم ولی برای اولین بار بود كه از نزدیك شعارهای ساختارشكنانه این عده را می‌شنیدم. البته روز نماز جمعه‌ای كه آقای هاشمی آن را می‌خواند به همراه پدر و برادرم نیز حضور داشته ولی پس از مدتی در این روز دیدم كه مسیر جمعیت نسبت به نمازگزاران تغییر یافته لذا با برادر كوچكم با معترضین همراه شدم البته در همین حین فیلم و عكس نیز از اعتراضات و اغتشاشات تهیه می‌كردم ولی در عین حال پس از اینكه مامورین نیروی انتظامی در صحنه حاضر شدند محل را ترك كرده و به جمع نمازگزاران پیوستم ولی مجددا در پس از آرام شدن اوضاع به جمع شعار دهندگان پیوستموی با اشاره به حضور خود در تجمع روز قدس نیز تاكید كرد: روز قدس برای مشاهده اوضاع به میدان انقلاب آمده و دیدم عده‌ای در حمایت از آقای صانعی شعار می‌دهند البته همان عده شعار "نه غزه نه لبنان " را سر می‌دادند. این متهم پرونده اول ادامه داد: روز عاشورا هم خبر داشتم كه در هر مراسمی قرار است كه تجمع باشد، لذا با دوستان در میدان ولیعصر قرار گذاشتم به همراه جمعیتی كه در یكی از كوچه‌ها جمع شده بودند، به سمت چهار راه ولیعصر حركت كرده البته در این حین فیلم هم می‌گرفتم و زمانی كه اوضاع متشنج شد بنده هم جزو آن كسانی بودم كه به سمت ماموران سنگ‌پراكنی كردم ولی این در حالی است كه وقتی اوضاع به هم ریخت به یكی از خانه‌های اطراف رفته و زمانی كه فضا آرام شد، تصمیم گرفتم به منزل بازگردم ولی در همین حین چند نفر را مشاهده كردم كه مجروح شده‌اند لذا به همراه تعدادی آنها را به بیمارستان منتقل كردیم.


متهم پرونده اول در چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات متهمین حوادث روز عاشورا در ادامه بیان دفاعیات خود، خاطرنشان كرد: پس از انتقال مجروحان به بیمارستان تصمیم گرفتم كه مجددا به صحنه خوادث بازگردم تا از نزدیك اوضاع را مشاهده كنم. ولی اتفاقات روز عاشورا بیشتر شبیه جنگ خیابانی بود تا اعتراض. لذا در عین ناباوری فقط اقدام به تهیه فیلم می‌كردم. این فیلم‌ها را تنها به خانواده و برخی دوستان نشان دادم البته برای چند نفر هم این فیلم‌ها را ارسال كردم.وی با اشاره به گرایش خود به جناح اصلاحات اظهار داشت: از همان اوایل دانشجویی به سمت اصلاح‌طلبان گرایش داشتم؛ البته این گرایش خانوادگی است لذا تصمیم گرفتم كه برای ادامه فعالیت به سمت احزاب بروم. از این رو در دانشگاه میزگردی را با حضور نمایندگان كاندیداها تشكیل دادم كه از میان نمایندگان كاندیداها فقط نمایندگان موسوی و كروبی در میزگرد شركت كردند. كه در این بین نماینده موسوی، تاجزاده بود و نماینده كروبی هم سخنگوی حزب اعتماد ملی یعنی گرامی‌مقدم در میزگرد شركت كرد.متهم پرونده اول در ادامه با اشاره به فعالیت رسانه‌ها پیش از انتخابات تصریح كرد: 15 ماه قبل از انتخابات احزاب اصلاح‌طلب به شدت فعال شده و سایت‌هایی كه دو هفته یك بار هم به روز نمی‌شد، هر روز خبر تولید كرده و در خروجی قرار می‌دادند. از این رو این بمباران خبری روی ما تاثیر گذاشت.

منبع:جرس

سازمان عفو بین الملل از مقامات ایران خواست تا اعدامها را متوقف كنند:

سازمان عفو بین‌الملل با انتشار بیانیه‌ای از مقام‌های جمهوری اسلای خواست که اعدام ۹ نفری که به «محاربه» متهم شده‌اند را متوقف کند.مقام‌های قضایی ایران از اعدام قریب‌الوقوع ۹ نفر به اتهام «محاربه» از طریق شرکت در «اغتشاش‌های» پس از انتخابات خبر داده‌اند.

پنجشنبه گذشته دو تن از این متهمان به نام‌های محمدرضا علی‌زمانی و آرش رحمانی‌پور در ایران اعدام شدند.عفو بین‌الملل بیانیه خود اعلام کرده که مقام‌های ایران قصد دارند این ۹ نفر را پیش از فرارسیدن سالگرد انقلاب ایران در ۲۲ بهمن ماه اعدام کنند.حسیبه حاج صحراوی، معاون خاورمیانه و آفریقای شمالی این سازمان، صدور احکام اعدام برای بازداشت‌شدگان را «ناعادلانه» دانسته و افروده که آنها از دسترسی به وکیل محروم بوده و برخی از این افراد، برای اعتراف، «تحت فشار» قرار داشته‌اند.

وی همچنین اجرای حکم اعدام در ملاعام را «غیرانسانی و بی‌رحمانه» خوانده که روی شاهدان و به خصوص خانواده شخص محکوم به اعدام، تاثیر ویرانگری دارد.پیش‌تر بسیاری از نهاد‌های مدافع حقوق بشر اعدام‌ها به خصوص اعدام علی‌زمانی و رحمانی‌پور در ایران را محکوم کرده بودند.سازمان گزارشگران بدون مرز نیز امروز چهارشنبه با انتشار اطلاعیه‌ای نسبت به صدور حکم اعدام برای روزنامه‌نگار و وب‌نگاران زندانی در ایران اظهار نگرانی کرده است.

منبع: وب‌سایت عفو بین‌الملل

سازمان گزارشگران بدون مرز:اعدام روزنامه نگاران را تهدید می كند:

سازمان گزارشگران بدون مرز با «استالینی» خواندن دادگاه زندانیان سیاسی و بازداشت‌شدگان حوادث پس از انتخابات، اعلام کرد که جمهوری اسلامی با اعدام‌ها، در حال اجرای «سناریوی وحشت» علیه مخالفان است.
این سازمان امروز چهارشنبه چند روز پس از برگزاری جلسه محاکمه عده‌ای دیگر از معترضان تخلف و تقلب در انتخاب مجدد محمود احمدی‌نژاد در شعبه ١٥ دادگاه انقلاب، در قالب اطلاعیه‌ای افزوده که «رهبران جمهوری اسلامی گمان می‌کنند با اعدام می‌توانند ارامش را به کشور بازگردانند.»

http://WWW.PARSiYAN.TK

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum