مرد : عزيزم! بيا به جاي دعوا و داد و بيداد! با هم منطقي صحبت کنيم! / زن : نخير!! هر موقع منطقي صحبت کرديم،تو بردي !!!!!!!!!!! .................................................. ................... پسري از سربازي براي پدرش اين طور تلگراف زد : " من کاظم پول لازم " پدرش هم در جواب گفت : " من تراب وضع خراب !"
مي دوني چيني ها به دوقلو چي ميگن؟ اين چون اون، اون چون اين اگه گفتی Love is Your Face یعنی چی؟ یعنی جمالتو عشقه!
مي دوني نصف النهار چيه؟ شامي است كه از نهار باقي مانده
غضنفر دکتر می شه، به مریضش قرص می ده می گه: یکی قبل از خواب بخور، یکی قبل از بیدار شدن
مردی تعریف می کرد که با دو دوستش به جنگل های آمازون رفته بود و در آنجا گرفتار قبیله زنان وحشی شدند و آنها دو دوستش را کشتند. وقتی از او پرسیدند چرا تو زنده ماندی، گفت: زن های وحشی آمازون از هر یک از ما خواستند چیزی را از آنها بخواهیم که نتوانند انجام بدهند. خواسته های دو دوستم را انجام دادند و آنها را کشتند. وقتی نوبت به من رسید به آنها گفتم: لطفا زشت ترین شما مرا بکشد!
میدونی فرق تو با توب چیه؟توب رو باید شوت کنی ولی تو خودت شوتی به غضنفر میگن شما ترکی؟ میگه نه به خدا بیا بگرد.
یه خیار با یه خیار شور تو خیابون داشته راه می رفته.به خیاره میگن این کیه؟میگه این خواهرمه که ترشیده ؟!!!؟؟ ترکه 4 تا قالب صابون می خوره تا به مرز خودکفایی برسه!
ترکه میگن شنیدیم ادم شدی؟ میگه نه دبابا شایعه اس!!!
فرستنده : من دلیلش : محبت هدفم : خوشنودیت نتیجه اش : ۱۶ تومان ضرر فقط به خاطر تو
با خرید یکی از سیم کارتهای اعتباری ایرانسل و دریافت سیم کارت هدیه صاحب دو دوست پسر جدید دیگر شوید.طرح چند دوست پسری ایرانسل
چهارتا مورچه می رن حموم بعد 2تا میان بیرون اگه گفتین اون 2تا چی میشن؟ می چسبن به صابون
رشتیه شب عروسیش بوده، رفیقش میبینه داره دم حجله قدم میزه. بهش میگه: بابا برو تو عروس خانم منتظره، چرا اینجا واستادی؟!رشتیه میگه: والله ما یه بفرما به باجناق زدیم، رفته تو هنوز درنیومده
اطلاعيه جديد راهنمايي ورانندگي خطاب به هم وطنان ترک: لطفا
کارت هاي سوخت خود را پرس نکنين!!!
&.&.&.&.&.&.&.&.&.&.&
از ترکه میپرسن میگن نظرت درباره پیام بازرگانی چیه ؟ میگه خیلی جالبه تازه بینش فیلم هم نشون میدن
&.&.&.&.&.&.&.&.&.&.&
ترکه میمیره شب اول قبر 62 تا فرشته میان سراغش 2 نفر سوال میکنن 60 نفر حالیش میکنن
&.&.&.&.&.&.&.&.&.&.&
ترکه ميره كلانتري و ميگه: قربان، زنم گم شده! افسره ميگه: مشخصاتش رو بگو. طرف ميگه: يعني چي؟ افسره ميگه: مثلا زن من 60 كيلو، قد بلند، موهاش طلايي. طرف ميگه: زن من رو ولش كن، بريم زن تو رو پيدا كنيم
ترکه با زنش دعواش می شه، چراغ رو خاموش می کنه. زنش می گه چرا چراغ رو خاموش کردی؟ می گه آخه جواب ابلهان خاموشیست!
&.&.&.&.&.&.&.&.&.&.& ترکه با نامزدش می رن بیرون، گم می شن. دختره می گه حالا چی کار کنیم؟ حیف نون می گه تو برو خونه تون من یه کاری می کنم
&.&.&.&.&.&.&.&.&.&.& به ترکه میگن فعل خوردن رو صرف کن. میگه: میل ندارم، صرف شده، نوش جان، چشم!
&.&.&.&.&.&.&.&.&.&.&
از ترکه می پرسن دو دو تا؟ می گه چهار تا... گند می زنه تو جوک
يک گل خوشگل پشت ويترين گل فروشي ديدم، خواستم برات بخرمش. به فروشنده گفتم: اون گل چنده؟ گفت: اون گل نيست... آينه است!
در محضر الهي من ميدهم گواهي ماهي به آب زنده است لر هم به قند و چایی
سلام . . . . . . . . . . خوبه فقط يه سلام كردم اينطوري دنبالم راه افتادي اگه جشمك ميزدم چيكار ميكردي
برای كاهش قیمت تخم مرغ به خروس ها وام ازدواج می دهد
دوستت دارم قد یه بشكه بنزین، خاطرخواتم قد یه پمپ بنزین، روز تولد تو بهترینم، هدیه بهت میدم یه كارت بنزین
اسپانيايي ها ميگن : "عشق ساكت است اما اگر حرف بزند از هر صدايي بلندتر است "ايتاليايي ها ميگن: "عشق يعني ترس از دست دادن تو ! " ايراني ها ميگن : "عشق سوء تفاهمي است بين دو احمق كه با يك ببخشيد تمام ميشود ...