Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

مادر مهسا جزینی: درشوک دستگیری دخترم هستم

Go down  Message [Page 1 of 1]

PersianBoy

PersianBoy
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

او فعالیت غیرقانونی نداشت که به خاطرآن بخواهد دستگیر شود. امیدوارم به زودی آزاد شود چون از وقتی دستگیر شده من تمرکزم را از دست داده ام.

کلمه:مادر مهسا جزینی یکی از فعالان حوزه زنان که با کمپین بین المللی یک میلیون امضا نیز فعالیت داشت گفت که از هنگام دستگیری هیچ خبری از وی ندارد.

مادر مهسا جزینی گفت که نمی داند که به چه جرمی دستگیرشده ولی مامورانی که وی را دستگیر کردند به او حکمی را نشان دادند که درآن به علت دستگیری اشاره شده بودکه « ما در شوک به سر می بریم. او فعالیت غیرقانونی نداشت که به خاطرآن بخواهد دستگیر شود. امیدوارم به زودی آزاد شود چون از وقتی دستگیر شده من تمرکزم را از دست داده ام.»

مادر جزینی در گقتگو با کمپین بین‌المللی حقوق بشر، گفت که برخورد مامورین هنگام دستگیری بسیار محترمانه بود. وی درخصوص فعالیت های دختر خود گفت:‌» او فعالیت سیاسی نداشت و فقط به کارهای حرفه‌ای خود می پرداخت.» مهساجزینی با بخش اصفهان روزنامه ایران فعالیت می کرد ولی درحوزه اجتماعی ازفعالان کمپین یک میلیون امضا دراین شهربه شمار می رفت.

او همچنین یکی از دانشجویان ستاره داردانشگاه علامه طباطبایی است که به دلیل فعالیت های اجتماعی خود درحوزه زنان عملا از تحصیلات عالیه بازماند. جمعی از دانشجویان ستاره دار که بسیاری از آنها با رتبه های بالا در آزمون‌های سراسری دانشگاه های دولتی وآزاد قبول شده بودند به دنبال محرومیت از تحصیل با تشکیل یک کمیته پیگیری به دیدار با مقامات مسوول و انعکاس خبرهای این محرومیت دررسانه‌ها پرداختند.

جمعی از افراد این کمیته به دنبال پیگیری‌های صورت گرفته دستگیر شدند. مقامات ایرانی از اینکه دانشجویی به خاطر فعالیت سیاسی از تحصیل محروم شود را رد کرده‌اند.

http://WWW.PARSiYAN.TK

Back to top  Message [Page 1 of 1]